written by
UNBLND

Zoek je de beste alternatieven voor Meetup? - 5 apps voor sociale activiteiten zoals Meetup in 2024

activiteiten 4 min , January 21, 2024

Je bent misschien geïnteresseerd in Meetup of zelfs lid van Meetup, maar je bent ook benieuwd of er betere alternatieven zijn voor Meetup? die beter aansluiten bij jouw ontmoetingsbehoeften. Zo ja, zoek dan niet verder, we hebben goed nieuws voor je. In dit artikel vind je 5 alternatieven die sterk op Meetup lijken of zelfs beter zijn dan Meetup. Deze apps die vergelijkbaar zijn met Meetup zullen je zeker helpen om direct nieuwe vrienden tem maken. En te ontmoeten tijdens leuke sociale activiteiten!

Alternatieve apps voor Meetup en social activiteiten
Alternatieve apps voor Meetup en social activiteiten - Photographer: Ben Duchac | Source: Unsplash

Om evenementen te organiseren of te vinden, kun je nu apps zoals Meetup gaan gebruiken. Dit zijn onze topalternatieven voor Meetup:

1. UNBLND

Alternatieve apps voor Meetup - UNBLND samenkomst in Brussel voor een social activiteit
Alternatieve apps voor Meetup - UNBLND samenkomst in Brussel voor een social activiteit

UNBLND is een sociaal netwerk dat zijn gebruikers verschillende functies biedt. Deze app brengt je in contact te brengen met gelijkgestemden op basis van je interesses en hobby's. Het stelt het gebruikers ook in staat om evenementen binnen interessegroepen te creëren en eraan deel te nemen, wat deze app vergelijkbaar maakt met Meetup. In tegenstelling tot Meetup is hier echter geen profielfoto zichtbaar. Je bent anoniem. Mensen vinden vrienden op basis van gedeelde interesses en hun voorkeuren. Binnen de UNBLND app zijn mooie foto's, likes en populariteit nutteloos. Alleen je ware ik is belangrijk. Je leert echte mensen kennen, onthult hun profielen en maakt samen plannen voor sociale activiteiten!

Je kunt het downloaden in de Apple Store en Google Play en gratis evenementen maken en eraan deelnemen. Veel plezier met het UNBLiNDen!

2. Eventbrite

Alternatieven voor Meetup - Eventbrite
Alternatieven voor Meetup - Eventbrite

Eventbrite is een sociaal platform waarmee je evenementen bij jou in de buurt kunt ontdekken en persoonlijke aanbevelingen kunt krijgen. Het kan ook worden beschouwd als het populairste Meetup-alternatief. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een datum kiezen, een locatie instellen en op zoek gaan naar gewenste meetups die passen bij jouw vrije tijd. Dit sociale platform, dat vergelijkbaar is met Meetup, identificeert automatisch je locatie en toont evenementen die passen bij je interesse en tijd. Je kunt ook verschillende evenementen hosten. Een evenement is op een paar seconden gestart door een paar eenvoudige stappen te volgen en vervolgens prijzen voor tickets instellen en de zitplaatsen regelen. Je kunt het ook op sociale media plaatsen om mensen aan te moedigen je activiteit bij te wonen. Het is gratis te downloaden in de Play Store en App Store.

3. OpenSports

Alternatieven voor Meetup - OpenSports
Alternatieven voor Meetup - OpenSports

OpenSports is een exclusief sociaal platform voor sportliefhebbers waar ze sportevenementen kunnen organiseren of groepen kunnen zoeken in een specifieke tak van sport. Organisatoren kunnen sportactiviteiten organiseren die vooraf zijn geregistreerd of die worden bezocht, en ze hebben de optie om besloten of openbare groepen te organiseren. Verder kunnen ze ook lidmaatschappen opzetten, online betalingen ontvangen en kortingen aanbieden. Sportliefhebbers kunnen deze sociale applicatie ook gebruiken om lokale groepen in hun omgeving te vinden. Als je sportevenementen wilt organiseren of gewoon lid wilt worden van groepen, kun je beginnen met het downloaden van OpenSports in de Play Store of Apple Store.

4. Breeze

Alternatieven voor Meetup - Breeze Dating
Alternatieven voor Meetup - Breeze Dating

Breeze is onze optie in Nederland en België voor daters. In 2024 blijft de behoefte aan sociale verbinding en het vinden van sociale activiteiten hoog. Als je op zoek bent naar alternatieven voor Meetup, zijn er dus ook enkele opwindende opties beschikbaar. Een opvallende keuze is Breeze, een innovatieve dating-app die online daten naar de echte wereld brengt door gebruikers te matchen en vervolgens hun eerste date te organiseren. Jouw date begint dus niet met een lange chat, maar met een sociale activiteit. Met een focus op offline ontmoetingen biedt Breeze een frisse benadering van het vinden van jouw match.

5. Facebook Events

Alternatieven voor Meetup - Facebook Events voor social activiteiten
Alternatieven voor Meetup - Facebook Events voor social activiteiten

Evenementen van Facebook kan een ander alternatief zijn voor Meetup dat je helpt om gemakkelijk leuke activiteiten te vinden in jouw omgeving. Het geeft evenementen aan die bij jou in de buurt plaatsvinden en waarschuwt je ook als de evenementen overeenkomen met jouw interesses. Dit sociale netwerk laat je ook weten of andere vrienden op je FB-lijst de bijeenkomst bijwonen, en na die melding ben je misschien ook geïnteresseerd om naar het evenement te gaan. Als je wilt weten wat er bij jou in de buurt gebeurt, is dit een geweldige manier om dat te doen.

Vriendschap ontdekken: Het verkennen van 5 Apps zoals Meetup voor directe sociale connecties en sociale activiteiten

Dus, als je van Meetup houdt of op zoek bent naar apps zoals Meetup die nog beter zouden kunnen zijn voor je bijeenkomsten, dan heeft dit artikel goed nieuws. We hebben 5 alternatieven onderzocht die veel lijken op Meetup, of misschien zelfs nuttiger zijn. Deze alternatieven kunnen je echt helpen om snel nieuwe vrienden te maken en sociale activiteiten te organiseren of eraan te deelnemen. Door ze te bekijken, kun je kiezen wat het beste bij je past en een leuke tijd hebben om nieuwe mensen te ontmoeten. Geef zeker UNBLND een kans. 🤗

hobbies
Sign Up for Our Newsletter
Sign up for our newsletter