written by
UNBLND

5 beste apps om direct reisgenoten te vinden

apps reizen 4 min , January 8, 2024

Er zijn momenten die we willen delen met andere gelijkgestemden. Het is een geweldige kans om andere reizigers en de lokale bevolking in een nieuw land te ontmoeten, om buiten de gebaande paden te treden en iets authentieks te ervaren. Dit is waar geweldige apps en groepen voor jouw reiservaringen om de hoek komen kijken. Laat me je voorstellen aan de beste apps om reisgenoten te vinden en vrienden te maken. Je kunt mensen ontmoeten tijdens of zelfs voor je reis!

Beste apps om reisgenoten te vinden
en vrienden te maken op reis:

  1. UNBLND
  2. Couchsurfing
  3. Travello
  4. Worldpackers
  5. Travel Buddy
travel buddies - reisvriendjes - reisgenoten
travel buddies - reisvriendjes - Photo by Felix Rostig

Reisgenoten gezocht?!
Hier zijn de 5 beste apps om reisvrienden te vinden:

1. UNBLND

Maak vrienden om samen op reis te trekken! - UNBLND
Maak vrienden om samen op reis te trekken! - UNBLND

UNBLND is een sociale netwerk-app die een groep vreemden met elkaar verbindt en omvormt tot een ware vriendengroep. Deze app brengt je direct in contact met gelijkgestemden door je in relevante groepen te plaatsen, zoals reizen. Klinkt leuk, toch? Het was nog nooit zo makkelijk om een reisgenoot te vinden en nieuwe vrienden te maken. De recente update biedt de mogelijkheid om breakouts te maken, wat betekent dat je een nieuwe groep kunt maken op basis van je interesses binnen de bestaande groep. Je kunt de app downloaden in de Apple Store of Google Play. Ben je benieuwd hoe je lid kunt worden van de reisgroep op UNBLND?

U kunt gewoon de QR-code hieronder scannen. Als u al een account hebt, wordt u meteen doorgestuurd naar de avontuurlijke groep “Travel Friends”.

Neem deel aan reisdiscussies en maak vrienden in “Travel Friends”. Of gebruik de link: unblnd.com/nvt/grp/31WqDG4
Neem deel aan reisdiscussies en maak vrienden in “Travel Friends”.
Of gebruik de link: unblnd.com/nvt/grp/31WqDG4

2. Couchsurfing 

App om reisgenoten te vinden - CouchSurfing
App om reisgenoten te vinden - CouchSurfing

CouchSurfing is een wereldwijd bekende reisnetwerk-app voor het faciliteren van verbindingen tussen reizigers en lokale gemeenschappen. Een vreemde stad verkennen met ervaren CouchSurfers is toch de perfecte manier om van een reis te genieten? De CouchSurfing app is gratis. Je kunt echter je kansen op het vinden van een gastheer vergroten door je account te upgraden naar premium. Je kunt de app downloaden in de Play Store en Apple Store om je toekomstige reisvriend te vinden.

3. Travello

App om reisgenoten te vinden - Travello
App om reisgenoten te vinden - Travello

Travello is een gratis app die zichzelf omschrijft als "een sociaal netwerk voor reizigers". Het belangrijkste doel is om je te helpen andere reizigers te ontmoeten met dezelfde interesses bij jou in de buurt, of je nu op reis bent of niet. Deze app biedt je ook speciale interessegroepen zoals soloreizigers, vrouwelijke reizigers, fotografen waar je lid van kunt worden om met hun leden te communiceren. Daarnaast heb je toegang tot locatiegebonden reiskortingen, lokale bijeenkomsten en gratis WiFi-spots door op het tabblad "verkennen" in de app te klikken. Je kunt Travello downloaden in de Apple Store.

4. Worldpackers

App om reisvriendjes te vinden - WorldPackers
App om reisvriendjes te vinden - WorldPackers

WorldPackers is een reis-app waarmee je je droomvakantie kunt plannen, andere reizigers kunt ontmoeten, je vaardigheden kunt ontwikkelen of zelfs een nieuwe taal kunt leren. Je kunt je ervaring en opleiding gebruiken om gastheren in meer dan 100 landen over de hele wereld te helpen. Benieuwd hoe het werkt? Wanneer je je aanmeldt, hoef je alleen maar een bestemming te kiezen en aan te geven welke taken je goed zou kunnen uitvoeren. Je kunt verschillende taken uitvoeren, zoals een taal leren, schoonmaken of zelfs cocktails bereiden, enz.

Vervolgens brengt dit sociale netwerk je in contact met de hostels die het beste bij je profiel passen. Als je besluit om te blijven, betaal je uiteindelijk een kleine vergoeding aan de dienst van het platform. De wereldwijde community van WorldPackers is ook een geweldige bron van tips en aanbevelingen voor je volgende reis. Om lid te worden van deze community kun je Worldpackers gratis downloaden in de Play Store en Apple Store.

5. Travel Buddy

App om reisgenoten te vinden - Travel Buddy
App om reisgenoten te vinden - Travel Buddy

Travel Buddy is een andere geweldige reisapp waar je lokale reizigers van je gewenste bestemming kunt ontmoeten, met ze kunt chatten om meer te leren over plaatsen en unieke reizen kunt plannen. Om je buddy te vinden, hoef je alleen maar je bestemming in te voeren, een voorkeursgeslacht voor je reismaatje te kiezen en tot slot je reisdata toe te voegen. Travel Buddy is ook een geweldig alternatief om de lokale bevolking vragen te stellen over je geplande bestemming. Je kunt Travel Buddy gratis downloaden in de Play Store en Apple Store om je lokale reisvriend te vinden.

Conclusie

Er zijn een aantal fantastische apps die je kunnen helpen bij het vinden van reisgenoten en om ook vriendjes worden. Er is er zeker een die bij jou past! Probeer zeker eens UNBLND :) Een ware sociale app -gestart vanuit België- om mensen samen te brengen.

“Live with no excuses and travel with no regrets”
“Leef zonder excuses en reis zonder spijt”
- Oscar Wilde!
apps reizen
Sign Up for Our Newsletter
Sign up for our newsletter