written by
UNBLND

5 beste apps om gaming buddies te vinden

gaming 3 min , January 8, 2024

Ben je het zat om alleen te gamen en ben je op zoek naar online gaming vrienden om je favoriete games te spelen, zoals Death Stranding? Among Us? Dan ben je hier op de juiste plek! We geven je een lijst met 5 apps om gaming buddies te vinden.

5 beste apps om gamevrienden te vinden - Photographer: Gordon Cowie | Source: Unsplash

Hier zijn de 5 beste apps om gaming vrienden te vinden en buddies te worden:

  1. UNBLND
  2. Discord Channels
  3. GamerLink
  4. GameTree
  5. PLINK

1. UNBLND

Ontmoet vrienden op basis van je interesses - nieuw vrienden om te gaming - UNBLND

UNBLND is een sociale netwerk-app die mensen met elkaar verbindt in ware vriendengroep. Deze app brengt je direct in contact met gelijkgestemden door je in relevante groepen te plaatsen, zoals Gaming. Klinkt leuk, toch? Je kunt het downloaden in de Apple Store of Google Play. Zo maak je snel een nieuwe gamevriend(in)!

Vraag je je af hoe je lid kunt worden van de Gaming groep op UNBLND om gaming buddies te maken? Je kunt gewoon de QR-code hieronder scannen. Als je al een account hebt, word je meteen doorgestuurd naar deze Gaming-groep.

Je kunt de camera van de meeste mobiele apparaten gewoon richten
naar deze QR code om in een Online Gaming groep te belanden!
Of gebruik unblnd.com/nvt/grp/vEAA45

2. Discord Channels

Discord server om vrienden te maken - Photographer: Alexander Shatov | Source: Unsplash

Iedereen kent Discord om je schoolvrienden of gamevrienden op je server uit te nodigen. Soms zijn er andere mensen die moeite doen om een Discord-server te hosten en te organiseren die specifiek is gemarkeerd om vrienden te maken. Je kunt deze servers vinden op Disboard. Je kunt Discord ook gewoon downloaden in de Play Store en Apple Store. Zoek een van de servers of maak je eigen server om alle gaming buddies samen te brengen. Merk op dat het altijd noodzakelijk is dat er een beheerder is die een vriendenserver beheert!

3. GamerLink

App om een gamevriend te vinden - Gamerlink

Gamerlink is een sociaal netwerk voor gamers dat gamers helpt om contact te maken, te vinden en te communiceren met andere gelijkgestemde gamers en vrienden voor een betere online multiplayer-ervaring. Dit doel wordt bereikt door gamers met dezelfde vaardigheden, speelstijl, demografie en nog veel meer met elkaar in contact te brengen. Je kunt je eigen persoonlijke profiel aanmaken om je online gaming-identiteit te consolideren. Als je de perfecte teamgenoten wilt vinden, kun je het downloaden in de App Store en Playstore.

4. GameTree

App om nieuwe gaming vrienden te maken - GameTree

GameTree is een nieuwe vrienden-app voor gamers die je helpt de vrienden en games te vinden waar je het meest van houdt in een wereld die steeds drukker en eenzamer wordt. De app kan je helpen bepalen hoe goed jullie persoonlijkheden bij elkaar passen en je kunt vrienden zoeken op basis van persoonlijkheidstype. Daarvoor moet je een waardenquiz doen, zodat de app mensen met vergelijkbare denkpatronen kan aanbevelen. Met deze app kun je ook sessies maken waarbij je andere spelers laat weten welk spel je op dat moment speelt, hoe lang je het gaat spelen en hoeveel spelers je nog nodig hebt voor je team. Je kunt de app gratis downloaden in de PlayStore en AppStore.

5. PLINK

App om gaming friends te vinden - PLINK

Plink is een revolutionaire app voor gamers. Je kunt vergeten om alleen te spelen omdat hun zoeksysteem je spelvaardigheden analyseert en de beste teamgenoot voor je vindt. Hier kun je je eigen team van gaming buddies samenstellen met honderden gamers en beroemde streamers volgen en online streamen! Ze hebben ook een swipe-functie. Je kunt swipen gebruiken om spelers te liken of te passeren. Als iemand je leuk vindt, is het een match! Ze bieden je ook spraakoproepen van hoge kwaliteit, groepschats en privéberichten. Je kunt PLINK downloaden in de Play Store en App Store.

Conclusie

Maak vrienden en vorm een groep van gaming buddies via UNBLND!

gaming
Sign Up for Our Newsletter
Sign up for our newsletter