written by
UNBLND

De beste apps om onmiddelijk nieuwe vrienden te maken: mensen ontmoeten met gemeenschappelijke interesses

apps Social 4 min , January 8, 2024

Ben je naar een nieuwe stad verhuisd en heb je nog geen vrienden? Of vind je het moeilijk om als volwassene vrienden te maken? Gebrek aan vrienden met gemeenschappelijke interesses? Wil je graag nieuwe vriendschappen vinden? Wil je nieuwe mensen leren kennen en tot een leuke vriendengroep behoren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We geven je een lijst met apps waarmee je direct vrienden kunt maken, waarbij je een grote kans hebt om vrienden voor het leven te vinden. Plots wordt vrienden zoeken veel makkelijker.

Maak nieuwe vrienden via unblnd - Skatepark Place de la Chapelle, Brussel, Belgium
Photo by Gaelle Marcel on Unsplash

De onderstaande applicaties geven je de kans om mensen te ontmoeten op basis van gedeelde interesses en zonder al te veel gedoe nieuwe vrienden te vinden.

Waar ontmoet je nieuwe mensen en hoe nieuwe vrienden zoeken?

Hier zijn de beste apps om nieuwe mensen te leren kennen. Via deze apps maak je vrienden voor het leven!

  1. UNBLND
  2. Meetup
  3. We3
  4. Wizz
  5. Bumble BFF

1. UNBLND

beste app om nieuwe vrienden te maken: unblnd.com
Belgische startup om nieuwe vrienden te maken - UNBLND

Nieuwe vrienden maken met gemeenschappelijke interesses

UNBLND is een leuke community dat mensen samenbrengt in interessegroepen (vriendengroepen) om snel en makkelijk elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Op basis van je interesses en hobby's kom je in contact met mensen in specifieke interessegroepen. Je leert mensen kennen, unblind hun profielen en maakt samen plannen!

Vraag je je af wat deze app anders maakt dan andere?
Ten eerste is er geen profielfoto zichtbaar. Mensen zoeken vrienden op basis van gedeelde interesses en voorkeuren, en niet op basis van hun schoonheid of een groot aantal likes die ze halen online.
Ten tweede stelt het geavanceerde algoritme automatisch interessegroepen samen op basis van uw locatie en uw persoonlijke voorkeuren. Een recente update geeft de mogelijkheid om breakouts te creëren, wat betekent dat je een nieuwe groep kunt aanmaken op basis van je interesses binnen de bestaande groep.

Samenvattend biedt UNBLND je een geweldig ervaring, zo persoonlijk en attent mogelijk. Happy UNBLNDING!


2. Meetup

app om nieuwe vrienden te maken en aan evenementen deel te nemen
Mensen ontmoeten in de buurt op (professionele) evenementen - Meetup

Mensen ontmoeten in de buurt

Meetup is tegenwoordig een van de meest effectieve apps om nieuwe vrienden te maken. U kunt groepen mensen met een gemeenschappelijke interesse vinden en deelnemen aan hun geplande evenement. Je kunt met hen ook zelf plannen maken om naar evenementen, films, feesten, enzovoort te gaan.

Bovendien heeft Meetup een geïntegreerde messenger die u kunt gebruiken om de hele dag in contact te blijven met uw vrienden. Met een grote community is het zeker te proberen waard en zal je makkelijk nieuwe mensen leren kennen. Het is wel nodig om zelf naar gepaste groepen zelf te zoeken wat niet nodig is bij UNBLND.


3. We3

app om nieuwe vrienden te maken en mensen te ontmoeten in vriendengroepen van drie mensen
App om vrienden te maken in groepjes van 3 - We3

Vriendengroep van 3 mensen

We3 is een leuke app met een interessant concept dat ook gelijkgestemde mensen bij elkaar brengt. Vrienden zoeken wordt ineens gemakkelijker en volgens hen is 'drie' een optimaal aantal mensen met de grootste kansen om een vriendschap te sluiten. Om te worden gematcht, moet u door kaartjes swipen en beslissen of u het eens of oneens bent. Op basis van je antwoorden plaatst We3 je in een tribe (stam) of vriendengroep van drie mensen met de hoogste compatibiliteit.

Bovendien houdt het algoritme rekening met meer dan 150 factoren en je kunt makkelijk al uw gedeelde eigenschappen, wederzijdse interesses en waarden volgen en beheren. Een ander interessant feit is dat alle groepsleden hetzelfde geslacht moeten hebben. Hier kun je genieten van je groepschats van 3 en je toekomstige vriend voor het leven vinden. Interessant toch? Daarom verdient het om op de lijst met 5 beste apps te staan om vrienden te maken.

5. Wizz

Wizz - Leer mensen kennen over de hele wereld

Wizz is een veilige sociale app waar je nieuwe vrienden van over de hele wereld kunt ontmoeten. De app is al meer dan 10 miljoen keer gedownload en stelt je in staat om te swipen om online vrienden te vinden, live te chatten met mensen over de hele wereld en communities te vinden die jouw interesses delen. Wizz is volledig gratis en richt zich op veiligheid met een leeftijdsgrens en beveiligingsapparatuur voor alle gebruikers. Word lid van dit positieve platform om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen te delen. Alle ongepaste inhoud wordt automatisch geblokkeerd.

Je kunt het downloaden in de Apple Store en Google Play.

6. Bumble BFF

App om te daten of nieuwe vrienden te zoeken - Bumble

Het belangrijkste doel van Bumble is de verbinding, of het nu is om je soulmate, een vriend of zelfs een nieuwe zakelijke mentor te ontmoeten. Bumble bestaat uit Date mode, Bumble BFF & Bumble Bizz; afhankelijk van wat je persoonlijke doel is. Het verschil tussen Bumble en andere dating apps is dat het verouderde heteroseksuele dating normen uitdaagt en vrouwen de eerste stap laat zetten! Als je het wilt uitproberen moet je de app downloaden in de Apple Store of Google Play en beginnen met het ontmoeten van mensen.

Bonus voor daters...

Wil je verliefd worden? Check Parship en ontmoet singles die een serieuze relatie willen.

Parship

Onze favoriete social app om nieuwe vrienden te maken: UNBLND

Concluderend kiezen we voor UNBLND en kan je deze social networking app gratis downloaden via de Apple Store of Google Play. Ten slotte is het platform ontwikkeld door een Belgisch startup.

interests friends
Sign Up for Our Newsletter
Sign up for our newsletter