written by
UNBLND

Hoe leuke mensen ontmoeten tijdens corona als student?

student life friends social skills Social 2 min , January 29, 2021

Beste student, we know it... Student zijn tijdens corona sucks... De cantussen 🎶 🍻 , de fakbars 🍺, slapen 😴 tijdens de les (wanneer anderen je kunnen zien), nachtje oude markt, nachtje overpoort, uitgaan tot de zon opkomt, eindelijk op Erasmus maar ... We kunnen blijven doorgaan over wat we missen! En nu het einde van de examens. De welgekomen lesvrije week, maar nu, wat kunnen we doen? Hoe ontmoet je studenten en maak je nieuwe vrienden tijdens corona? Dit is voor alle studenten in België (VUB, ULB, KULeuven, UGent, ...). Laat maar eens zien wie de sociaalsten zijn. 😆

Gedaan met de examens? Geniet van de vakantie! Oh no corona...

Je kent allemaal de gekende vragen:

Jammergenoeg is nagenoeg het enige juiste antwoord op de volgende vraag:

“Waar ontmoet ik nu nieuwe mensen?”

Online...

Maak nieuwe vrienden
Ontmoet medestudenten online

Zijn al je fancy danspasjes opgebruikt op TikTok? 💃 🕺 Genoeg van de vele virtuele House Parties? 🎈 We hebben een leuk alternatief! Onze app UNBLND brengt je samen met andere studenten, en wellicht andere studenten die je nog niet kent. Misschien ben jij een VUB student en ben je al Buddy, maar wil je graag eens studenten van de UGent of de KULeuven leren kennen. Wij organiseren een online evenement om samen te komen met andere studenten en een heuse online Virtual Winter Break Party te houden. Kom naar de chat groep en vertel jouw ideeën. 💡

Leer andere studenten kennen tijdens ons online feestje

Je bent uitgerust. Het is het einde van de lesvrije week. Kom uit de zetel, stop (even) met Netflixen en laten we even socialisen. Neem deel aan onze online party voor alle Belgische studenten.

Virtual Winter Break Party
Virtual Winter Break Party 2021 | UNBLND

Ontmoeten studenten over heel België online (VUB, KULeuven, ULB, UGent, ...)

Via de chat groep Uni Students in Belgium kom je in contact met andere medestudenten online in volledige anonimiteit. Vertel jouw ideeën om het feestje nog aangenamer te maken of wat je verwacht!

Uni Students in Belgium
Scan this QR-code. You can just point the camera of most mobile devices! Or use unblnd.com/nvt/grp/pM1EVqv

Bonus voor daters...

Wil je verliefd worden? Check Parship en ontmoet singles die een serieuze relatie willen.

Parship

Hoe scan je een code via de UNBLND app?

Bovenstaande qr code brengt je meteen in een leuke studentengroep. Download de unblnd app. Als je ingelogd bent via de mobiele app, ga dan naar de tab “community” en druk op de + knop rechts onderaan.

Hoe word je lid van een nieuwe groep via een QR code uitnodiging?

Afsluitend is het mogelijk om zelf (virtuele) bijeenkomsten te organiseren. Impress us met jouw vette party ideeën. Ontdek het allemaal via de app UNBLND om snel studenten te ontmoeten online.

students social
Sign Up for Our Newsletter
Sign up for our newsletter